Marinestraat 4A 1931GB Egmond aan Zee – Tel: 072-5065241 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 – 12:30 en 13:30 – 17:00 uur
Telefonisch bereikbaar:
08:30 – 11.30 en 13.45 – 15.30 uur

Afspraken

Bel ons direct om een afspraak te maken via 072-5065241

Spoedeisende hulp

Buiten onze openingstijden kunt u onze praktijk bellen en het antwoordapparaat beluisteren voor verdere instructies.

Over Tandartsenpraktijk Egmond

Het gehele team van Tandartsenpraktijk Egmond biedt u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk èn voor uw gezondheid. We doen alle ‘gewone’ tandartsbehandelingen: gebitscontrole, gebitsreiniging, vullingen maken, kronen (op implantaten), kiezen trekken etcetera

En kunnen ook nog uw tanden mooier maken: Esthetische behandelingen zoals uw tanden bleken, witte vullingen plaatsen, facings op uw voortanden  aanbrengen. Zodat u straks (weer) een stralende lach kunt laten zien. Een zorgzame tandarts voor uw kinderen: wij behandelen jonge kinderen spelenderwijs. Neem ze daarom mee, zo klein als ze zijn. Zo leren ze dat een bezoekje aan de tandarts leuk kan zijn en dat biedt de beste kansen op een sterk en mooi gebit.

Wij helpen u over uw angst heen

Iedereen is welkom in onze praktijk. Oók als u écht bang bent voor de tandarts. Durft u al jaren niet te gaan? Zijn uw gebitsproblemen zo groot dat u het niet langer kunt uitstellen? Maak gerust een afspraak: wij helpen u over uw angst heen.

In deze tijd hoeft niemand onnodig pijn te lijden. Daarom hebben wij verschillende verdovingstechnieken in huis – en heel veel ervaring. In overleg met u kiezen we de verdoving die ervoor zorgt dat u zo min mogelijk van de behandeling merkt.

U heeft bij ons een vaste tandarts

Als u een verdoving krijgt, zouden we ook kunnen beginnen we met een verdovingszalfje. Dit zorgt ervoor dat u het prikje niet of nauwelijks voelt. We wachten altijd met de behandeling totdat u echt niets meer kunt voelen.

Wij weten hoe belangrijk een vertrouwd gezicht voor u is als u in de stoel gaat zitten. Daarom hebt u bij ons uw vaste tandarts, die alles zal doen om de behandeling voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Tijdens vakantieperioden of spoedgevallen zal de waarnemende tandarts u met dezelfde zorg benaderen.